معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: وجودمقدار زیاد آرسنیک در آب میوه های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهار نظری غیرکارشناسانه و غیرعلمی تلقی می گردد.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در مصاحبه ای که با ایفدنا انجام داد گفت: وجودمقدار زیاد آرسنیک در آب میوه های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهار نظری غیرکارشناسانه و غیرعلمی تلقی می گردد.
دکتر سهیل اسکندری ادامه داد: تاکنون در PMS کشوری و نظارت های معمولی که همواره در سطح عرضه انجام می شود گزارشی مبنی بر بالا بودن آرسینک در محصول آب نگور و آب سیب مشاهده نشده است ضمن آنکه مبنی بر مطالعات انجام شده اصولا هیچ ارتباطی بین بیماری دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی و بالا بودن میزان آرسینک در مواد غذایی وجود ندارد و گزارش منسوب به سازمان FDO درخصوص مصرف آرسینک نیز کذب محض بوده و کاملا غیرعلمی است.
وی همچنین با اشاره به اینکه هیچ شرکتی برای رقیق کردن آب سیب و آب انگور از آرسینک بیشتری استفاده نمی کند تصریح نمود: اصولا در تولید دو محصول آبمیوه های انگور و سیب، آنها را رقیق نمی کنند ضمن اینکه تمامی محصولات تولید داخل از جمله نوشیدنیهای بر پایه آبمیوه، قبل، حین و حتی پس از تولید و در سطح عرضه تحت نظارت کارشناسان معاونتهای غذا و داروی علوم پزشکی سراسر کشور می باشد.
دکتر سهیل اسکندری درپایان با ابراز تاسف از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و غیرعلمی برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در رسانه ها مبنی بر عدم سلامت محصولات غذایی از جمله نوشیدنی ها و ابتلا مصرف کنندگان به بیماریهای خاص بدلیل نحوه فرآوری آنها، این عمل را غیر اخلاقی و مشوش کننده اذهان مصرف کنندگان دانست.
N336/1394/12/17