طرح تشدید نظارت بر فرآیند تولید و توزیع محصولات غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و برخورد قاطع با واحدهای متخلف درمعاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،به اجرا ء در آمد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، با اعلام به اجرا درآمدن طرح بسج سلامت نوروزی گفت : این طرح از ابتدای اسفند ماه سال جاری در این معاونت ،آغاز و تا نیمه فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت .
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد : بر اساس این طرح کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر فعالیت واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نظارت بیشتری خواهند داشت.
وی در ادامه درخصوص اهداف اجراء طرح بسیج سلامت نوروزی افزود: در راستای حفظ سلامت شهروندان، و زائران حرم مطهر رضوی ، طرح ضربتی نظارت بر فرآیند تولید در این مدیریت به اجراء در آمده و تیم های بازرسی در سه شیفت کاری در بازه های زمانی تعیین شده از مراکز تولید و توزیع موادغذایی بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیرمجاز انجام خواهد شد.
وی درخصوص بازرسی های مشترک معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد : بازدیدهای مشترک کارشناسان حوزه های نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی ، آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محیط از انبارهای نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی نیز از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و اقدامات قانونی لازم در خصوص محصولات غیرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت .
N330/1394/12/17