معاون برنامه ریزی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: : کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات ملی، منطقه ای و بین المللی در حوزه غذا و اعتبار سنجی مراکز گواهی دهنده جهت کارشناسان این اداره کل برگزار شد.
دکتر منوچهر دادگر نژاد، معاون برنامه ریزی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات ملی، منطقه ای و بین المللی در حوزه غذا و اعتبار سنجی مراکز گواهی دهنده جهت کارشناسان این اداره کل و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی با تدریس مهندس حسین نظریان برگزار شد.
وی افزود: این کارگاه آموزشی در محل مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو برگزار شد.
دکتر دادگر نژاد خاطر نشان کرد: اهداف برگزاری این دوره، ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان و با رویکرد اعتبار سنجی گواهی های ایمنی (HACCP،HACCP DUTCH، ISO 22000،FSSC 22000،BRC،IFS،SQF) ارائه شده توسط شرکت های خارجی تولید کننده مواد غذایی جهت واردات محصولات به کشور می باشد.
N324/1394/12/17