معاون غذا و داروی سمنان از برگزاری جلسه وضعیت واحد های تولیدی نمک، دستورالعمل ها، ضوابط و بخش نامه ها در این معاونت خبر داد.
به گزارش ایفدونا - Ifdona ،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی سمنان، جلسه تخصصی نمک با حضور دکتر زینعلی معاون غذا و دارو ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی وکارشناسان سازمان غذا و دارو در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
وی افزود: وضعیت واحد های تولیدی نمک، دستورالعمل ها، ضوابط و بخش نامه ها از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است: در ادامه کارشناسان سازمان غذا و دارو از تعدادی واحد های تولید کننده نمک، تحت پوشش دانشگاه در استان بازدید کردند.
N292/1394/12/15