شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

وضعیت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی فاجعه است

محمدرضا بوترابی با بیان اینکه مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی در ماه های اخیر کاهش داشته است، اظهار کرد: وضعیت فعلی، حال انتظار مردم برای کاهش قیمت هاست و هر کس تنها در حد نیاز واقعی خود کالا می خرد و به همین دلیل ما در این مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش فروش داشته ایم.

درباره کاهش ۵۰ درصدی واردات لوزام آرایشی و بهداشتی در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ادامه داد: تفاوت کاهش ۲۵ درصدی فروش و ۵۰ درصدی واردات رسمی نشان دهنده افزایش میزان قاچاق در این حوزه است و بر اساس مشاهدات عینی خودمان در ماه های گذشته کالاهای قاچاق در بازار افزایش زیادی داشته است.

رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات تنها راه کاهش قاچاق را برخورد در سطح عرضه دانست و گفت: اینکه گمرک و سازمان غذا و دارو برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی سخت بگیرند، هیچ مشکلی را حل نمی کند، چراکه این نهادها تنها می توانند روی واردات رسمی نظارت داشته باشند.

بوترابی افزود: بنابراین سیستم نظارتی کشور باید به سمت محل عرضه این کالاها یعنی در داروخانه ها و فروشگاه ها رفته و اقدام به جمع آوری کالاهای قاچاق و برخورد با فروشندگان و جریمه آن ها کنند.

وی با بیان اینکه ما طرح برخورد با قاچاق در سطح عرضه را از پنج تا شش سال گذشته پیشنهاد کرده ایم، اظهار کرد: حتی پیشنهاد دادیم که ما از طرف انجمن بازرسانی را برای کنترل سطح عرضه می گذاریم و حقوق شان را هم خودمان می دهیم، چراکه ما خودمان کالاهای اصل و تقلبی را بهتر از سازمان غذا و دارو می شناسیم، تنها برای اجرای این کار ضابط قانونی نداریم، اما متاسفانه این موضوع برخی مشکلات قانونی داشت که انجام نشد.

رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات در پاسخ به این سوال که چرا سازمان غذا و دارو خودش اقدام به این کار می کند، گفت: فعلا که ادعا می کنند بودجه برای انجام این کار ندارند، اما مهم این است که حجم عمده ای از لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق تقلبی و برای سلامتی مضر است.

بوترابی وضعیت سلامت کالاهای قاچاق در این حوزه را فاجعه خواند و ادامه داد: یکی از دلایلی که قاچاقچیان لوازم آرایشی و بهداشتی به جای ورود رسمی کالا از قاچاق استفاده می کنند این است که اگر کالا را به صورت رسمی قاچاق کنند، به دلیل تقلبی بودن و مشکلات سلامت، سازمان غذا و دارو اجازه ورود کالا را به آن ها نمی دهد، از سوی دیگر فرار از مالیات و تعرفه های واردات از دیگر دلایل قاچاق است.

A7/2.7.94

۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۲۲:۳۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

درباره ما

در شانزدهم تیرماه 1363 تاسیس و در تاریخ سی ام مرداد ماه همان سال تحت شماره 53284 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و رتبه 53 را از منظر فروش در بین کل شرکت های ایرانی کسب نموده است این شرکت با استعانت از حضرت باری تعالی و با برخورداری از سرمایه انسانی مجرب و متخصص صنعت توزیع، در سراسر کشور به عنوان طلایه دار پخش دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی، با رعایت بالاترین استانداردهای صنعت پخش، فعالیت می نماید. شرکت پخش رازی با در اختیار داشتن حدود 1000 نفر سرمایه انسانی، یک انبار مرکزی، 20 مرکز توزیع مجهز و برخورداری از ناوگان عظیم حمل و 

تماس با ما

  • تلفن : 66706812
  • نمابر : 66746309
  • info@razico.ir
  • تهران ، خیابان جمهوری اسلامی ، خیابان مسعود سعد ، پلاک 29 کد پستی: 1131685811 صندوق پستی: 363-11495